Loading. Please wait...
search

Tea and Magic

Ik ken Jennie al een tijdje. We ontmoetten elkaar voor het eerst bij een familiefotoshoot voor haar ouders. Daarna kwam ze langs in de studio voor een profielfotoshoot voor foto’s op haar website. Dat is alweer bijna twee jaar geleden.

Jennie heeft een boek geschreven: ‘The Power of Tea’. Ze zit nu volop in het uitgeefproces en ze vond dat haar website een make-over nodig had. Ze wilde nieuwe foto’s voor haar website en misschien dat ze de foto’s ook wilde gebruiken in haar boek. En dan gaan mijn hersenen aan de slag. De eerste foto’s hadden we in de studio gemaakt. Maar nu vond ik dat het tijd was voor iets anders…

Jennie heeft iets magisch. Ik kan mijn vinger er niet op liggen maar ik wilde het wel vastleggen met mijn camera. Op een magische plek om magische foto’s te maken die voor mij Jennie en haar liefde voor thee verbeeldden. Nu is er een plek vlakbij ‘mijn stadje Vollenhove’ dat aan die voorwaarden voldoet – het Waterloopbos in Kraggenburg. En laat het nu net bijna zomer zijn (we maakten deze foto’s op 20 juni dus we hebben net de zomerzonnewende gemist) met een prachtige warme week. De avonden zijn lang en de zon staat nu een behoorlijke tijd vrij laag aan de hemel – het ideale licht om foto’s te maken. Dus daar gingen we – twee dames in een mystiek en magisch bos op een warme zomeravond. En wat was het mooi! En magisch! En toch ook wel een beetje spannend!

Het resultaat zie je hier! Bedankt voor je vertrouwen Jennie en wat leuk dat ik je voor de derde keer mocht fotograferen. Heel veel succes met het uitgeven van je boek.

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts
error: Content is protected !!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here