Loading. Please wait...
search

Studiofotoshoot – Kyara en Jayden

Als fotograaf vind ik het fantastisch wanneer ik mensen door de jaren heen wat vaker mag fotograferen ~ het is geweldig om te zien hoe mensen – en vooral kinderen – in korte tijd veranderen.

Van Kyara maakte ik de eerste foto’s toen we de zwangerschap van haar broertje gingen aankondigen.

Specials - geboorteaankondiging

Een paar maanden later was het tijd voor een¬†zwangerschapsreportage. Let op! De geboorteaankondiging is gemaakt halverwege december. En de foto’s van de zwangerschapsreportage hebben we hartje zomer gemaakt. Wie ziet de verschillen in het weer?

Studio RozeBoom - Tjeerd - Anuska - Kyara-8

En toen werd Jayden geboren…

keuze-anushka-zwart-wit

Na de geboorte van Jayden zijn we alweer een dik jaar verder. En er is zoveel al weer veranderd. Tijd voor een geheel nieuwe fotoshoot. Ik wilde iets anders dan een witte achtergrond. Ik besloot te gaan voor een warme roestbruine achtergrond met witte accenten. Het mooie jurkje van Kyara mocht ik lenen van Felicia Hamm, en zie hier het resultaat!

 

karin-rozeboom-fotografie-collage2 karin-rozeboom-fotografie-kyara-en-jayden karin-rozeboom-fotografie-kyara-en-jayden-2  karin-rozeboom-fotografie-kyara-en-jayden-12 karin-rozeboom-fotografie-kyara-en-jayden-17 karin-rozeboom-fotografie-kyara-en-jayden-26 karin-rozeboom-fotografie-kyara-en-jayden-30 karin-rozeboom-fotografie-kyara-en-jayden-31

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts
error: Content is protected !!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here