Loading. Please wait...
search

BFF Mylena en Jazlin

BFF Mylena en Jazlin

Charlotte, de mamma van Mylena was al eens eerder bij me in de studio geweest voor een zwangerschapsreportage. Het was zo leuk om haar terugte zien met haar dochtertje Mylena. Mylena is inmiddels al een hele dame geworden!
Charlotte en Mylena namen hun vriendinnen mee, mamma Trudy en Beste Female Friend (BFF) Jazlin.

Een andere kleur achtergrond

Onlangs had ik al een fotoshoot gedaan met een warme achtergrond – zoals de savanne in Afrika. Voor deze fotoshoot met Mylena en Jazlin wilde ik opnieuw iets anders dan wit. Begrijp me niet verkeerd – ik vind een witte achtergrond nog steeds heel mooie. Zeker als je zoekt naar eenvoud, strakke lijnen en mooie contrasten. Kinderen zijn vaak zo enthousiast en dat kun je benadrukken door eens niet te kiezen voor wit, maar voor een mooie kleur. Daarom koos ik deze keer een blauwe achtergrond die heel leuk uitkwam bij de kleren die Mylena en Jazlin aan hadden. Zodra Mylena en Jazlin in de studio waren zijn we begonnen met fotograferen, waarbij we letterlijk alles uit de kast hebben gehaald. Bellenblaas, stoeltjes, een trapje, gek doen (ik ben zooo blij dat we geen cameraopnamen maken tijdens de fotoshoot, ik ben wel eens bang voor een candid-camera effect haha), ballonnen en en met vooral veel lachen hebben we ruim een half uur gefotografeerd, met een beetje onderhandelen. Want daar zijn fotografen goed in! ;-).

Zie hier het kleurrijke resultaat. BFF4EVER!

BFF Mylena en Jazlin_6 BFF Mylena en Jazlin_5 BFF Mylena en Jazlin_4 BFF Mylena en Jazlin_3 BFF Mylena en Jazlin_2

BFF Mylena en Jazlin_1

BFF Mylena en Jazlin_1

 

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts
error: Content is protected !!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here