Over mij

"Het is mijn missie om foto’s te maken waarin je jezelf herkent en waar je blij van wordt"

Hier ben ik dan. Ik ben Karin (1983) en ik woon in Meppel. Fotograferen doe ik al heel lang, maar sinds 2012 ben ik vakfotograaf. Ik heb mijn diploma voor fotografie gehaald met een studie aan de fotovakschool. Wees gerust, dit was de officiële inleiding. Nu wordt het echt leuk.

Ik fotografeer het liefst mensen. Mijn doel? Foto’s van je maken waarin je jezelf herkent en waar je blij van wordt. Mooie missie nietwaar? Voor mij is dit het allerbelangrijkste als ik foto’s van je maak. Iedereen zou van foto’s van zichzelf blij moeten worden. En daarom zoek ik een goede locatie en jaag ik voor je op het mooiste licht. Ik word blij van mensen die bij me komen met eigen ideeën. Er is niets leukers dan werken aan een moodboard om de door jou gedroomde stijl neer te zetten. Laat het me gerust weten als je ideeën hebt. 

Mijn hart ligt bij de fotografie van kinderen. Ik hou er van hoe kinderen de show stelen voor de lens. Er is niets leukers dan teruglopen naar de auto met schoenen vol zand en kleding vol vlekken. Dan straal ik denk ik nog het meest. 

Je kunt me ’s nachts wakker maken voor thee en chocolade-slagroomsoesjes. Naast fotograaf ben ik schrijver en secretaresse, een hele mooie combinatie.

Ik geloof dat de zon altijd wel ergens schijnt en elke dag zoek ik dankbaar naar mooie momenten.

Wil je jouw mooie momenten met mij delen? Neem dan gerust contact met me op.

Liefs,
Karin

KRF_Foto_1_website-9

Neem contact op

Ben je geinspireerd geraakt door mijn foto’s? Wil je graag een fotoshoot boeken of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.