Loading. Please wait...
search

Op de heide met Zoë en Mika

Een aantal weken geleden al maakte ik met Lydia een afspraak voor een fotoshoot van Zoë en Mika op en bij de heide. De heide bloeit meestal in augustus en september dus reserveerden we ergens in de zomer de datum 3 september al. En dan begint het: duimen voor mooi weer, weersvoorspellingen volgen en hopen dat de fotoshoot door kan gaan.

Toen ik vanochtend opstond had ik er eerst een hard hoofd in. Na een aantal prachtige dagen zag de weersvoorspelling er niet geweldig uit. Lydia twijfelde ook want ze appte me al vroeg of de fotoshoot wel door kan gaan. In principe kan het altijd, behalve als het regent. Mensen denken vaak dat je zonder de zon geen mooie foto’s kunt maken. Niets is minder waar. Als de zon achter de wolken is verdwenen dan kun je juist hele fijne belichte foto’s maken en ook kleuren komen vaak wat helderder naar voren. Een felle zon kan kleuren soms juist wat ‘uitbleken’. Kortom: we besloten om er gewoon voor te gaan.

En dat is dan echt weer typisch Nederland: was het om 10.10 uur nog wat druilerig, mistig en donker, om 10.30 uur brak opeens de zon door en werd het toch nog heel erg zonnig, op sommige momenten zelfs warm! Kortom, ideaal fotoshootweer. Maar goed dat we vanochtend door hebben gezet. We hebben prachtige foto’s kunnen maken.

 

Karin Rozeboom Fotografie - Zoë en Mika (1) Karin Rozeboom Fotografie - Zoë en Mika (2) Karin Rozeboom Fotografie - Zoë en Mika (3)

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts
error: Content is protected !!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here