Loading. Please wait...
search

Love on wheels!

Vorige maand nam Sharon contact met me op. Zij en haar vriend Daniël wilden hun relatie vieren met een fotoshoot. Het moest alleen wel ‘iets anders zijn’. Ietsje stoerder en ze wilden ook beide hun auto in de fotoshoot terug laten komen. Daarnaast zochten ze een wat afgelegen locatie. Ik moet dan ook altijd even zoeken. Dan ga ik gewoon een uurtje achter Google Maps zitten en locaties bekijken. Uiteindelijk had ik zes of zeven mogelijke plekken waarvan Sharon en Daniël deze het beste vonden passen.

Van deze opdrachten word ik echt heel erg blij. Leuk leuk leuk! We spraken af op 6 juni, maar je weet in Nederland maar nooit welk weer het wordt.  Afgelopen dinsdag was het zover. De hele dag was het verschrikkelijk weer. Ik heb heel lang getwijfeld – wel door laten gaan/niet door laten gaan? Dan kijk ik gedurende de dag best vaak op buienradar. Wat gaat het weer doen? Houden we het droog?

In dit geval was er code geel afgegeven. Maar Sharon bleef positief. ‘We komen gewoon en we zien wel hoe het gaat’. En wat was het mooi fotografieweer! Vanaf de plek waar wij stonden leek het alsof de lucht in tweeën brak. En wij hielden het telkens ‘net’ droog! En dan krijg je van deze prachtige wolkenluchten!

Bedankt voor het vertrouwen Sharon en Daniël! Ik vond het superleuk om met jullie te werken!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts
error: Content is protected !!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here