Loading. Please wait...
search

Lekker eigenwijze fotografie

Lekker eigenwijze fotografie

De mamma van Evy is lekker eigenwijz. Daarom heeft ze een hele mooie website gemaakt over haar eigenwijze werk in de eigenwijze wereld. Je vindt de website van Gwenda Bolding op www.eigenwijzewereld.com.

Gwenda had foto’s nodig voor haar website. En over hoe die foto’s eruit moesten zien had ze hele mooie idee├źn. Dus zijn we op een ochtend samen met Evy naar een mooie locatie in Meppel gegaan. Het was zo’n ochtend met dat prachtige voorjaarslicht. En op de plek die Gwenda had uitgezocht viel dat licht prachtig naar binnen. Daar hebben we maximaal gebruik van gemaakt.

En Evy – die was gewoon lekker eigenwijz. Ik weet zeker dat ze later journalistiek gaat studeren zodat ze ons kan vertellen welk nieuws er is. Vertellen over het weer kan ze ook heel goed. Maar de verhalen die ze had over Sinterklaas en het paard Americo in Spanje – die waren echt vet spannend!

KRF_Evy_Eigenwijz KRF_Evy_Eigenwijz-6 KRF_Evy_Eigenwijz-5 KRF_Evy_Eigenwijz-4 KRF_Evy_Eigenwijz-3 KRF_Evy_Eigenwijz-2

 

 

 

 

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts
error: Content is protected !!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here