Loading. Please wait...
search

Ellen-verwendag!

Ellen-verwendag!

Wat is dat leuk! Dat je als vrouw ‘ja’ zegt tegen jezelf! Ellen heeft dat gisteren in volle overtuiging gedaan. Ze wilde eerst een leuke outfit shoppen bij ‘onze’ favoriete kledingwinkel in Meppel – Dorris&Co. Dorris wist dat ze zou komen en omdat ze al vaker geweest was kon Dorris vooraf al een paar kledingsets voor Ellen uitzoeken. Ellen is een echte stralende ‘lentedame’. Dorris had prachtige kledingsets uitgezocht met hele mooie kleuren. Ellen was op slag verliefd en raakte niet uitgepast en uitgekeken! Na een dik uur slaagde ze erin om een definitieve keuze te maken en wat was ze blij!

Daarna zijn we naar Pour Vous Parfurmerie gegaan. Daar kreeg Ellen hele mooie make-up bij de kleding die ze had uitgezocht. “Ik voel me zo ontzettend verwend” en “wat staat het me mooi”. Na deze superervaring was het geen probleem meer om in een positieve flow te komen voor de fotoshoot. Ellen zat er namelijk al helemaal in! Ze is letterlijk de stad uitgehuppeld.

Na een snel broodje zijn we op pad gegaan om foto’s te maken met de outfits die ze had aangeschaft. Wat was het leuk! En wat zat het weer weer mee! Zo ontzettend van genoten! Veel plezier Ellen met je mooie kleding en je mooie foto’s!

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts
error: Content is protected !!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here