Loading. Please wait...
search

Bohemian Bruiloft in Uffelte

De loveshoot van Marjolein en Jelmer was al met al een super goede voorbereiding voor hun trouwdag op 24 juni. Ik heb daar enorm naar uitgekeken maar ik vond het ook heel spannend. Want met deze foto’s had ik voor mijn gevoel de lat heel hoog gelegd. Ik heb me regelmatig afgevraagd of ik wel aan die foto’s zou kunnen tippen. Ik wilde wel weer een bohemian sfeer. Eerst leek het perfect om die sfeer te zoeken op dezelfde plek. Maar dat voelde niet goed. Want ik wilde niet dezelfde foto’s maken. Ik had een andere plek in gedachten, maar ik bleef twijfelen. Daarom ben ik de vrijdag voor de trouwdag in de auto gestapt om te gaan kijken. De plek was niet meer de plek van twee jaar geleden. Dat is balen maar het gaf me ook een beetje rust. Ik moest op zoek naar een andere locatie en die vond ik gelukkig heel dichtbij. Die plek was ook nog eens met de auto goed bereikbaar en zou makkelijk te belopen zijn met de mooie jurk met sleep van Marjolein (sorry Jelmer, maar dat wist ik al).

En dan kun je nog alles zo goed voorbereid hebben – je kunt je niet voorbereiden op zo’n regenachtige dag als gisteren. En hoewel het op buienradar allemaal heel positief leek, de regen hield aan en bleef aanhouden. Als fotograaf hoef ik absoluut geen zon! Het liefst heb ik wolken of zacht licht. Maar regen, daar wordt het allemaal behoorlijk ingewikkeld van. Maar gelukkig, gelukkig knapte het een heel klein beetje op en bood een prachtige-ik-weet-niet-wat-voor-boom bescherming tegen al die regen. Met Frouke en Bas als meer dan hulpvaardige assistenten bleven Marjolein en Jelmer vrij droog en schoon. Frouke, Bas en ik niet, we sopten letterlijk uit onze schoenen, maar dat maakt allemaal niet uit omdat we alle drie droge schoenen op reserve hadden! Ik ben blij dat ik foto’s buiten heb kunnen maken die pasten in de sfeer van de pre-weddingshoot. En dat het buiten toch nog kon!

Marjolein & Jelmer, bedankt voor al het vertrouwen, voor deze mooie dag en voor de mooie foto’s. Ik wens jullie het allerbeste voor nu en in de toekomst. Fijne huwelijksreis!

 

 

 

Categories

Tags

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts
error: Content is protected !!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here